LOCATION

Cluj-Napoca

SHARE PROJECT
  • YEAR :
  • LOCATION : Cluj-Napoca
  • CATEGORY :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Open space modern și funcțional cu accente de vinotecă

open space cu bucătăre, dining și living. interior cu personalitate de vinotecă

Îți prezentăm un proiect complex de open space, construit în jurul unei tematici faine pentru un client pasionat de vin. Spațiul este compus din 3 zone distincte: bucătărie, dining și living, îmbrăcate într-un design actual și cu multă personalitate. Am abordat acest proiect de mobilier într-un mix de stiluri de modern industrial conectat armonios cu elemente naturale.

Spațiul disponibil ne-a permis să delimităm ușor zonele funcționale. Mobila de bucătăria este dispusă într-o formă practică de L cu peninsulă. Aceasta e formată din corpurile de mobila de bază cu spații generoase de depozitare, așezate sub blatul principal pentru gătit. Ansamblul de mobilier se continuă cu un element fain – insula de bucătărie (peninsula în acest caz). Ea servește ca loc pentru luat masa într-un cadru restrâns și adăpostește rafturi de depozitare pentru vinuri, desigur. La nevoie, oferă un spațiu extra de blat de lucru, pentru proiectele culinare de anvergură. 

Insula este hotarul și totodată puntea spre zona de living și sufragerie. Mobilierul și designul din această parte a open space-ului prezintă linii minimaliste și câteva accente de vinotecă. Piatra de pe pereți și panoul de plută completează perfect acest tablou. Vibe-ul locului invită la relaxare și socializare la un pahar de vin, conform dorinței clientului.

Un proiect actual, o reprezentare autentică a eclectismului modern de Cluj-Napoca, dotat cu sisteme eficiente și elegante: deschideri cu push, închideri cu amortizare la sertare, mânere Gola.

AI INTREBARI?