• YEAR :
  • LOCATION :
  • CATEGORY : Open space
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Mobilă open space cu influențe retro

Proiectul prezintă un spațiu hibrid din toate punctele de vedere. Designul modern are influențe evidente din stilul retro, într-un open space dedicat bucătăriei și livingului cu locul de luat masa la mijloc.

categorie: mobilă open space
an: 2022
durata proiect: 2 luni

Despre proiect

Am urmărit să obținem un spațiu cât mai aerisit, conform dorinței clientului. Una dintre provocări a fost să proiectăm noul mobilier în contextul actual al parchetului, faianței și prizelor. Am reușit să găsim soluții prin diverse ajustări și montarea unor prelungitoare prin corpuri. Ne-am folosit de mai multe închideri decât de obicei, pentru a adapta mobila 100% unei încăperi cu multe grinzi și nișe.

Rezultatul final este un open space aerisit, prin mascarea electrocasnicelor incorporabile – cea mai buna alegere pentru bucătării deschise. Cuptorul clasic si cel cu microunde sunt la vedere, așezate practic la semiînălțime, integrate în design. Camera denotă eleganță prin forme, cromatica preponderentă de Stejar Gladston Tabac și detalii precum accentele aurii și sticla fumurie.

În acest spațiu deschis se leaga firesc bucătăria de locul pentru servirea mesei, zonă în care am așezat și raftul cu vitrină dorit de client. Povestea continuă cu partea de living, aeristă și relaxantă, cu o deschidere ideală spre balcon. Aici sperăm să nu se termine niciodată poveștile savuroase și buna dispoziție, într-un cadru primitor marca Art Decor House.

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne

Ultimele proiecte