• YEAR :
  • LOCATION :
  • CATEGORY : Dressing
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Dressing încăpător și multifuncțional

Descoperă dressingul perfect pentru o familie, un ansamblu de mobilă personalizată care îmbină utilitatea cu designul modern. Acest dressing este mai mult decât un simplu loc de depozitare - este o soluție adaptată cerințelor clienților noștri. Cu o compartimentare generoasă și inteligentă, oferă spațiu suficient pentru a ține în ordine toate hainele din casă.

Și nu se oprește aici. Acest dressing cuprinde un spațiu de bibliotecă integrat, perfect pentru pasionații de lectură. Aici se pot organiza cărțile preferate într-un mod accesibil și estetic, făcând din dressing un spațiu cu adevărat multifuncțional
vezi toată descrierea

Usile dressingului sunt echipate cu oglinzi generoase, ce măresc vizual spațiul și te ajută să îți verifici ținuta înainte de a ieși din casă. În plus, oglinzile creează un efect de luminozitate și profunzime, adăugând un plus de stil încăperii.

Central în acest decor se află o canapea într-o nuanță veselă și atractivă, care creează un punct focal vibrant și primitor. Canapeaua este încadrată de două dulapuri spațioase, optimizând astfel spațiul și asigurând funcționalitatea încăperii.

Culorile alese sunt calde și plăcute, oferind un sentiment de confort și liniște. Este un spațiu în care te vei simți ca acasă, indiferent dacă te pregătești pentru o zi plină sau te relaxezi cu o carte bună. Un alt avantaj al cestei încăperi este că poate fi utilizată ca o cameră extra pentru musafiri.

În concluzie, acest dressing reprezintă îmbinarea armonioasă a stilului modern cu practicabilitatea. Astfel, am creat un spațiu care răspunde nevoilor unei întregi familii, în cea mai elegantă și eficientă manieră.

categorie: mobilă dressing
an: 2023
durata proiect: 2 luni

PAL Stejar Gladston Tabac

PAL Gri Casmir

Accente negre

Catifea portocalie

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne

Ultimele proiecte