• YEAR :
  • LOCATION :
  • CATEGORY : Tineret
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Cameră copii adaptabilă în timp

Pentru mobilarea acestei camere de copii, provocarea a fost sa venim cu o propunere de design cu termen mare de valabilitate. Cerința a fost ca amenajarea să fie relevantă și în perioada adolescenței, până spre finalul anilor de liceu.

Am propus o configurație adaptabilă la orice situație, formată din dressing, birou, comodă TV și pat. Toate piesele de mobilă sunt maxim de generoase raportate la spațiul disponibil. Totuși, am lăsat și loc de joacă, fără să aglomerăm vizual. Dressingul are și o zonă cu rafturi deschise - acum pentru jucării si alte mărunțișuri utile, dar peste ani poate deveni o bibliotecă. Biroul și comoda TV oferă de asemenea spații suplimentare pentru păstrarea obiectelor de diverse dimensiuni.
vezi toată descrierea

Designul camerei de copii este caracterizat de linii minimaliste, în alb și albastru cu nuanțe pastelate. Astfel, va fi ușor de adaptat în timp la noile preferințe. Tapetul copilăresc poate fi înlocuit fără probleme, iar cu obiecte decorative aspectul camerei poate fi schimbat semnificativ. Mânerele ascunse Gola sunt cele mai populare pentru estetică, dar și o alegere baby safe, deci perfecte în acest proiect.

categorie: mobilă tineret
an: 2023
durata proiect: 3 luni

PAL Petrol

PAL Alb Premium

PAL Gri Deschis

Accente negre

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne

Ultimele proiecte