LOCATION

Cluj-Napoca

CATEGORY

Tineret

SHARE PROJECT
  • YEAR :
  • LOCATION : Cluj-Napoca
  • CATEGORY : Tineret
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Camera copii accente indraznete

paleta de 5 culori. motive regasite pe diferite piese de mobilier

Povestea inceputa cu amenajarea si mobilarea unei bucatarii de familie continua cu amenajarea camerei Dariei, mica artista din familie, pasionata de moda si muzica.
Caracteristic camerelor destinate copiilor sau tinerilor, incaperea trebuie sa indeplineasca mai multe roluri concomitent: dormitor, spatiu de studiu si zona de living. Copiilor le place sa isi creeze o lume a lor, in care sa poata sa petreaca majoritatea timpului cand sunt acasa, chiar si atunci cand au oaspeti.
Asadar, ne-am straduit sa-i oferim un mediu pe masura creativitatii si personalitatii sale: colorat, inedit si multi-functional. Pentru decor, am vopsit panouri pe care le-am asezat deasupra canapelei. Tot cu panouri vopsite, am construit patul si am evidentiat corpurile suspendate de deasupra biroului.
Cromatica jucausa a fost aleasa anume, in culori puternice care se completeaza una pe alta: fuchsia, verde lamaie si turcoaz, frumos accentuate de griul peretilor.
Din punct de vedere al dotarilor si sistemelor folosite, patul este prevazut cu un sertar pentru lenjerie, usile dulapurilor se deschid cu sistem push to open. Pentru acest proiect, am propus atat deschideri cu telescoape, cat si cu deschidere clasica.
La final, credem ca rezultatul este unul pe masura asteptarilor, iar reactia de bucurie sincera de copil, pe care a avut-o Daria la prezentarea proiectului, nu poate decat sa ne aduca o mare satisfactie.

AI INTREBARI?