LOCATION

Cluj-Napoca

CATEGORY

Bucatarie

SHARE PROJECT
  • YEAR :
  • LOCATION : Cluj-Napoca
  • CATEGORY : Bucatarie
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Bucatarie stil clasic & industrial

eclectic. stil vintage & industrial. integrare mobilier & electrocasnice

Tema din partea clientului a fost să combinăm inspirat stilul clasic cu cel industrial. Am petrecut ceva timp în etapa de research și design interior. Apoi, am trecut de câteva ori prin randări, pentru a ne asigura că nu ne-a scăpat niciun detaliu. 

Echipa noastră a venit cu o propunere de design actuală, pornind de la un concept clasic de mobilă de bucătărie. Am păstrat liniile clasice și efectul retro de ramă pe fiecare față a mobilei. Apoi, am îmbrăcat totul într-o cromatică inedită, cu verde crud și gri maroniu, dictat de tendințele recente. Faianța este vintage, dar felul în care se îmbină mozaicul este foarte actual. Am echilibrat totul cu corpuri de iluminat moderne și un mix original pentru locul de luat masa.

De la scaune, până la electrocasnice și integrarea lor în mobilier, ne-am asigurat că funcționalitatea mobilei nu este neglijată și că proiectul susține un vibe modern. Frigiderul este vedeta acestui spațiu, fiind un bestseller și o piesă de design reprezentativă pentru bucătăriile anilor ’50-’60.

AI INTREBARI?