LOCATION

Cluj-Napoca

CATEGORY

Bucatarie

CREATIVE DIRECTOR

Andrei Filip

SHARE PROJECT
  • YEAR :
  • LOCATION : Cluj-Napoca
  • CATEGORY : Bucatarie
  • CREATIVE DIRECTOR : Andrei Filip
  • VISUALIZATION :

Bucătărie luxoasă în open space

luxos. actual. minimalist

Am gândit această bucătărie pentru a o încadra într-un open space al unui penthouse. Am mers pe ideea unui design elegant, luxos, cu linii minimaliste pentru mobilier.

Bucătăria este nucleul central al acestui spațiu deschis, conceput să deservească o familie numeroasă sau un grup extins de prieteni. În plus, am integrat multe spații de depozitare și un loc generos pentru dining.

Am mizat pe o paletă de culori compusă în mare parte din culori deschise, pentru a susține un aspect general aerisit. Și luminile consituie un element important în acest sens, de aceea am inserat o linie LED în zona comodei pentru veselă.

Materialele folosite sunt din gama premium. Avem un mix de MDF lucios, cu inserții prețioase de lemn și marmură naturală. Feroneria este de cea mai buna calitate și include sisteme de închidere cu amortizare. Electrocasnicele încorporabile Miele, recunoscute pentru calitatea excepțională, subliniază caracterul luxos al întregii amenajări. Printre acestea, merită menționată hota ultra modernă cu aspirație din blat.

AI INTREBARI?