LOCATION

Cluj-Napoca

SHARE PROJECT
  • YEAR :
  • LOCATION : Cluj-Napoca
  • CATEGORY :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :

Bucătărie cu elemente de design industrial

mânere tip gola și sisteme push. confecții metalice. culori & texturi plăcute

Un proiect de amenajare de bucătărie într-un stil de design foarte fain și actual. Spațiul generos ne-a permis să ne desfășurăm mobilierul fără constrângeri și să adăugăm unul dintre elementele noastre preferate: insula de bucătărie.

Pentru acest proiect am mizat pe o linie modernă, cu accente industriale. Vibe-ul industrial este transmis prin forma confecțiilor metalice, obiectele de decor, corpurile de iluminat și prin nunațele de gri prezente. Mânerele integrate în mobilier, de tip gola și sistemele push susțin linia modernă a bucătăriei. Combinația de culori și texturi folosită în acest proiect de amenajare de bucătărie creeaza o atmosferă plăcuta si ospitalieră, în oricare dintre variantele cromatice propuse.

În ceea ce privește funcționalitatea, mobila de bucătărie este dispusă într-o forma generoasă de L și include corpuri suspendate pentru depozitare. În centru, am așezat un colț interesant pentru luat masa, format dintr-o masă pentru 4 persoane. La nevoie, insula de bucătărie vecină poate servi ca extindere a mesei, chiar dacă la bază rolul ei este de spațiu de depozitare și masă de bar.

AI INTREBARI?