Proces - de la prima discuție la livrare și garanție

Ce pași vom parcurge împreună, până la livrarea mobilierului Art Decor House?

Proiectul tău, în etape

Ne dorim să-ți setăm așteptările corect, să știi de la început care sunt pașii prin care vom trece și vom lucra împreună, până când mobilierul va ajunge la tine acasă. De aceea, am definit un proces pe care îl urmăm la fiecare proiect, pentru a susține o colaborare eficientă și productivă pentru ambele părți.

Comunicare constantă

De la prima discuție, când încercăm să aflăm tot ce se poate despre viitorul proiect: ce funcționalități trebuie să îndeplinească mobilierul solicitat, stilul și cromatica dorită, cum arată spațiul final care trebuie mobilat.
Și pe tot parcursul proiectului. Ai o nouă idee? Vrem să știm despre ce e vorba, dacă are sens și se potrivește, o vom pune în aplicare.

Măsurători

Ne ocupăm personal de această operațiune, pentru a ne asigura că avem cotele corecte. Recapitulăm primele idei discutate și le ajustăm în funcție de spațiul disponibil. Proiectul tău începe să se contureze din ce în ce mai clar, suntem gata să trecem la următorul pas, să-ți prezentăm cum va arăta noul tău mobilier personalizat, în viziunea noastră.

Design și proiectare

Realizăm o randare, o simulare bazată pe o imagine 3D, ca să-ți dai seama cum se va integra mobila nouă în spațiul tău, volumetric și cromatic. În plus, includem și recomandări de accente de lumini și obiecte decorative, prin care punem totul într-un context favorabil. Da, primești un proiect de mobilier integrat cu design interior. Pentru că noi livrăm mai mult decât mobilă la comandă.

Oferta de preț & Termenele de livrare

Termenele de livrare se stabilesc în funcție de complexitatea și timpul efectiv necesar producției, ținând cont de toate proiectele pe care le avem pe rol. Suntem recunoscuți pentru respectarea acestor termene.
Pentru că fiecare proiect este diferit, prețul final reflectă toate resursele implicate în realizarea mobilierului: echipa, materialele și accesorizările alese de client.

Producție, livrare și montaj

În faza de producție, fiecare piesă va trece prin aproximativ 20 de mâini dibace și utilajele aferente. Montarea și finisarea cât mai aproape de produsul final se întâmplă în atelier. Astfel, cel mai mult praf de lemn rămâne la noi. Urmează livrarea și asamblarea finală a corpurilor exact acolo unde ai nevoie. Un mod de lucru care presupune disconfort minim pentru tine și garanția unui produs premium – mobilier cu adevărat personalizat – marca Art Decor House.

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?