Proces - de la prima discutie la garantie

Ce pasi vom parcurge impreuna, pana la livrarea mobilierului Art Decor House?

Proiectul tau, in etape

Ne dorim sa-ti setam asteptarile corect, sa stii de la inceput care sunt pasii prin care vom trece si vom lucra impreuna, pana cand mobilierul va ajunge la tine acasa. De aceea, am definit un proces pe care il urmam la fiecare proiect, pentru a sustine o colaborare eficienta si productiva pentru ambele parti.

Comunicare constanta

De la prima discutie, cand incercam sa aflam tot ce se poate despre viitorul proiect: ce functionalitati trebuie sa indeplineasca mobilierul solicitat, stilul si cromatica dorita, cum arata spatiul final care trebuie mobilat.
Si pe tot parcursul proiectului. Ai o noua idee? Vrem sa stim despre ce e vorba, daca are sens si se potriveste, o vom pune in aplicare.

Masuratori

Ne ocupam personal de aceasta operatiune, pentru a ne asigura ca avem cotele corecte. Recapitulam primele idei discutate si le ajustam in functie de spatiul disponibil. Proiectul tau incepe sa se contureze din ce in ce mai clar, suntem gata sa trecem la urmatorul pas, sa-ti aratam cum va arata mobilierul tau personalizat, in viziunea noastra.

Design si proiectare

Realizam o randare, o simulare bazata pe o imagine 3D, ca sa-ti dai seama cum se va integra mobila noua in spatiul tau, volumetric si cromatic. In plus, includem si recomandari de accente de lumini si obiecte decorative, prin care punem totul intr-un context favorabil. Da, primesti un proiect de mobilier integrat cu design interior. Pentru ca noi livram mai mult decat mobila la comanda.

Oferta de pret & Termenele de livrare

Termenele de livrare se stabilesc in functie de complexitatea si timpul efectiv necesar productiei, tinand cont de toate proiectele pe care le avem pe rol. Suntem recunoscuti pentru respectarea acestor termene.
Pentru ca fiecare proiect este diferit, pretul final reflecta toate resursele implicate in realizarea mobilierului: echipa, materialele si accesorizarile alese de client.

Productie, livrare si montaj

In faza de productie, fiecare piesa va trece prin aproximativ 20 de maini dibace si utilajele aferente. Montarea si finisarea cat mai aproape de produsul final se intampla in atelier. Astfel, cel mai mult praf ramane la noi. Urmeaza livrarea si asamblarea finala a corpurilor exact acolo unde ai nevoie. Un mod de lucru care presupune disconfort minim pentru tine si garantia unui produs premium – mobilier cu adevarat personalizat – marca Art Decor House.

VREI SA LUCRAM IMPREUNA?

1.
Pe ce perioada se desfasoara un proiect? Timpul alocat dezvoltarii unui proiect cap-coada difera in functie de complexitate si rundele de discutii avute cu clientii. Materialele folosite reprezinta un alt factor care influenteaza termenul de livrare, in functie de stocurile furnizorilor. Timpul standard pentru livrarea noului mobilier este intre 6-9 saptamani de la semnarea contractului.
2.
Cum se face plata? Oferim un sistem de plati esalonate. Prima transa se achita la incheierea contractului si reprezinta 40% din suma totala. A doua transa se achita chiar inainte de livrare, cand mobilierul poate fi vazut in atelier si reprezinta 40% din suma totala. Dupa montarea mobilierului, ramane sa ne achiti si ultima transa, restul de 20% din costul total al proiectului de design si executie.
3.
Ce este inclus in pretul total al proiectului? Obiectivul nostru este sa abordam fiecare proiect complet, astfel ca oferta noastra de pret include partea de consultanta si discutii cu clientii, masuratorile, designul si proiectarea, productia, transportul si montajul.
4.
Ce tipuri de mobilier putem sa executam? Activitatea noastra principala este axata pe executarea de mobilier rezidential (bucatarie, living, dormitor, camere de tineret, bai, hol, dressing), oferind totodata si mobilier pentru birouri, hoteluri si alte tipuri de spatii comerciale.
5.
Ce accesorii sau feronerii folosim? Accesoriile pe care le folosim vin de la unele dintre cele mai reprezentative branduri de pe piata: BLUM, HAFELE, HETTICH. De la balamale pana la sisteme avansate de compartimentare, toate produsele au dovedit o calitate buna si de durata.