Proces - de la prima discutie la garantie

Ce pasi vom parcurge impreuna, pana la livrarea mobilierului Art Decor House?

Proiectul tau, in etape

Ne dorim sa-ti setam asteptarile corect, sa stii de la inceput care sunt pasii prin care vom trece si vom lucra impreuna, pana cand mobilierul va ajunge la tine acasa. De aceea, am definit un proces pe care il urmam la fiecare proiect, pentru a sustine o colaborare eficienta si productiva pentru ambele parti.

Comunicare constanta

Pe tot parcursul proiectului. Ai o noua idee? Vrem sa stim despre ce e vorba, daca are sens si se potriveste, o vom pune in aplicare.

Prima discutie

Incercam sa aflam tot ce se poate: ce functionalitati trebuie sa indeplineasca mobilierul solicitat, stilul si cromatica dorita, cum arata spatiul final care trebuie mobilat.

Masuratori

Ne ocupam personal de aceasta operatiune, pentru a ne asigura ca avem cotele corecte. Recapitulam primele idei discutate si le ajustam in functie de spatiul disponibil.

Design si proiectare

Realizam o randare, o simulare bazata pe o imagine 3D care include si recomandari de accente de lumini sau decoratiuni. Pentru ca noi livram mai mult decat mobila la comanda.

Oferta de pret & Termenele de livrare

Termenele de livrare se stabilesc in functie de complexitatea si timpul efectiv necesar productiei, tinand cont de toate proiectele pe care le avem pe rol. Suntem recunoscuti pentru respectarea acestor termene.
Pentru ca fiecare proiect este diferit, pretul final reflecta toate resursele implicate in realizarea mobilierului: echipa, materialele si accesorizarile alese de client.

VREI SA LUCRAM IMPREUNA?