Mobilă tineret la comandă

Oferă-i copilului tău camera pe care o visează!

Cel putin multifuncțional

Vrem să le creăm celor mici, copii sau adolescenți, un spațiu ca un univers propriu care să le încurajeze dezvoltarea personalității și pasiunilor. Propunem un design care integrează cromatica preferată, elemente din poveștile care-i fascinează și soluții de mobilier optime pentru activitățile lor. Pe scurt, o camera de tineret care oferă spațiu pentru dormit și studiu, dar și entertainment și socializare cu prietenii.

Proiecte mobilă tineret

Noi dezvoltăm mobilă la comandă pe ideea unui design interior integrat. Așezăm piesele de mobilă în spațiul disponibil și conturăm o imagine completă a încăperii. Includem recomandări de electrocasnice, corpuri de iluminat, decorațiuni și plante.
vezi toate proiectele

Cameră copii adaptabilă în timp

Pentru mobilarea acestei camere de copii, provocarea a fost sa venim cu o propunere de design cu termen mare de valabilitate. Cerința a fost ca amenajarea să fie relevantă și în perioada adolescenței, până spre finalul anilor de liceu.

PAL Petrol

PAL Alb Premium

PAL Gri Deschis

Accente negre

vezi proiectul complet

Sfaturi pentru mobilarea camerelor de tineret

E bine ca spațiile de depozitare să fie din plin: închise - pentru depozitarea jucăriilor și a obiectelor care nu se doresc mereu la vedere, dar și deschise pentru cărți sau alte obiecte dragi și decorațiuni plăcute vizual.

Recomandăm paturi cu tăblii tapițate, mai comode și călduroase pentru șezutul în pat.

Delimitați zonele pentru studiu, cu birouri cât se poate de generoase.

Recomandări cromatice: culori calde, pastelate, neutre - cu un accent de culoare, sau alege un tapet creativ, care-i poate fascina pe juniori.

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne