Mobila tineret la comanda

Ofera-i copilului tau camera pe care o viseaza!

Cel putin multifunctional

Amenajarea unei camere pentru juniorii casei poate fi in sine un proiect complex, in functie de spatiul disponibil si modurile de utilizare dorite. Cert e ca si cel mai basic mobilier ar trebui gandit astfel incat sa-i bucure pe locatarii principali, fie ei copii sau adolescenti. Ca sa iasa ceva fain, tinem cont de personalitatea si pasiunile celor mici. Propunem un design care integreaza cromatica preferata, elemente din povestile care-i fascineaza si solutii de mobilier optime pentru activitatile lor. Pe scurt, o camera de tineret care ofera spatiu pentru dormit si studiu, dar si entertainment si socializare cu prietenii.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?