Mobilă tineret la comandă

Oferă-i copilului tău camera pe care o visează!

Cel putin multifunctional

Amenajarea unei camere pentru juniorii casei poate fi în sine un proiect complex, în funcție de spațiul disponibil și modurile de utilizare dorite. Cert e că și cel mai basic mobilier ar trebui gândit astfel încât să-i bucure pe locatarii principali, fie ei copii sau adolescenți. Ca să iasă ceva fain, ținem cont de personalitatea și pasiunile celor mici. Propunem un design care integrează cromatica preferată, elemente din poveștile care-i fascinează și soluții de mobilier optime pentru activitățile lor, considerând materialele și funcționalitatea mobilei. Pe scurt, o camera de tineret care oferă spațiu pentru dormit și studiu, dar și entertainment și socializare cu prietenii.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?