Mobilă open space la comandă

Schimbă perspectiva și se schimbă totul!

Îmbină spații și povești

Un open space este acel spațiu mare și ofertant pe care îl poți personaliza la maxim, exact dupa cum ai nevoie. În loc de o bucătărie mică și un living închis, poate ți s-ar potrivi mai bine varianta în care aceste încăperi se combină într-un mix actual de design interior. La care poți să adaugi și holul. În loc de trei camere mai mici, poate fi mai fain ca totul să se întâmple într-un open space aerisit. Pregătirea mesei, un board game și taifas live cu simpaticii din casă. Pentru că un open space facilitează traficul în casă și interacțiunea dincolo de 2.0. Un open space îți oferă alternativa de amenajare mai încăpătoare a unor camere mai mici și libertatea de a-ți configura ambientul pentru a-ți completa cât mai bine stilul de viață.

Proiecte mobilă open space

Noi dezvoltăm mobilă la comandă pe ideea unui design interior integrat. Așezăm piesele de mobilă în spațiul disponibil și conturăm o imagine completă a încăperii. Includem recomandări de electrocasnice, corpuri de iluminat, decorațiuni și plante.
vezi toate proiectele

Mobilă open space cu influențe retro

Proiectul prezintă un spațiu hibrid din toate punctele de vedere. Designul modern are influențe evidente din stilul retro, într-un open space dedicat bucătăriei și livingului cu locul de luat masa la mijloc.

Gri Piatra

Alb Premium

Stejar Gladston Tabac

Accente aurii

vezi proiectul complet

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne