Mobilier open space la comandă

Schimbă perspectiva și se schimbă totul!

Îmbină spații și povesti

Un open space este acel spațiu mare și ofertant pe care îl poți personaliza la maxim, exact dupa cum ai nevoie. În loc de o bucătărie mică și un living închis, poate ți s-ar potrivi mai bine varianta în care aceste încăperi se combină într-un mix actual de design interior. La care poți să adaugi și holul. În loc de trei camere mai mici, poate fi mai fain ca totul să se întâmple într-un open space aerisit. Pregătirea mesei, un board game și taifas live cu simpaticii din casă. Pentru că un open space facilitează traficul în casă și interacțiunea dincolo de 2.0. Un open space îți oferă alternativa de amenajare mai încăpătoare a unor camere mai mici și libertatea de a-ți configura ambientul pentru a-ți completa cât mai bine stilul de viață.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?