Mobilier open space la comanda

Schimba perspectiva si se schimba totul.

Imbina spatii si povesti

Un open space este acel spatiu mare si ofertant pe care il poti personaliza la maxim, exact dupa cum ai nevoie. In loc de o bucatarie mica si un living inchis, poate ti s-ar potrivi mai bine varianta in care aceste incaperi se combina intr-un mix actual de design interior. La care poti sa adaugi si holul. In loc de trei camere mai mici, poate fi mai fain ca totul sa se intample intr-un open space aerisit. Pregatirea mesei, un board game si taifas live cu simpaticii din casa. Pentru ca open space-ul faciliteaza traficul in casa si interactiunea dincolo de 2.0.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?