Mobila living la comanda

Relaxeaza-te asa cum se cuvine.

Home made fun

Cum iti place sa-ti petreci timpul de relaxare acasa? Iata intrebarea la care trebuie sa ne raspunzi, inainte sa ne apucam sa facem mobila asta faina, despre care-ti tot povestim. Pe langa clasicele repere care tin de amenajarea unui living, comoda TV, canapeaua, masuta de cafea si biblioteca, noi vrem sa-ti cream un mobilier personalizat dincolo de standardele comune. Gasim loc pentru toate echipamentele de home entertainment, integram si un semineu new age sau alte elemente deco inspirate. Totul, ca tu si ai tai sa aveti zile faine acasa.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?