Mobilă living la comandă

Relaxează-te așa cum îți place!

Home made fun

Cum îți place să-ți petreci timpul de relaxare acasă? Iată întrebarea la care trebuie să ne răspunzi, înainte să ne apucăm să facem mobila asta faină, despre care-ți tot povestim. Pe lângă clasicele repere care țin de amenajarea unui living, comoda TV, canapeaua, măsuța de cafea și biblioteca, noi vrem să-ți creăm un mobilier personalizat dincolo de standardele comune. Găsim loc pentru toate echipamentele de home entertainment, integrăm și un șemineu bio new age sau alte elemente deco inspirate. Totul, ca tu și ai tăi să aveți zile faine acasă.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?