Mobilă living la comandă

Funcțional. Personalizat. Ergonomic. Durabil.

Home made fun

Cum îți place să-ți petreci timpul de relaxare acasă? Iată întrebarea la care trebuie să ne răspunzi, înainte să ne apucăm să facem mobila asta faină, despre care-ți tot povestim. Pe lângă clasicele repere care țin de amenajarea unui living, comoda TV, canapeaua, măsuța de cafea și biblioteca, noi vrem să-ți creăm un mobilier personalizat dincolo de standardele comune. Găsim loc pentru toate echipamentele de home entertainment, integrăm și un șemineu bio new age sau alte elemente deco inspirate. Totul, ca tu și ai tăi să aveți zile faine acasă.

Mobila living la comanda Cluj

Proiecte mobilă de living

Noi dezvoltăm mobilă la comandă pe ideea unui design interior integrat. Așezăm piesele de mobilă în spațiul disponibil și conturăm o imagine completă a încăperii. Includem recomandări de electrocasnice, corpuri de iluminat, decorațiuni și plante.
vezi toate proiectele

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne

Iluminarea ambientală în living

Iluminarea ambientală poate schimba complet ambianța unui spațiu, oferind o atmosferă caldă sau modernă.

Descoperă 3 idei despre cum poate fi utilizată lumina ambientală pentru a influența atmosfera unei camere de living, precum și despre beneficiile utilizării sistemelor de iluminare inteligente. Află mai multe despre cum să-ți transformi livingul cu lumina ambientală.

citește articolul

Întreținerea mobilierului de living

Este important să alegem mobila de living potrivită obiceiurilor noastre de utilizare. Totodată, e important să fim conștienți de calitatea materialelor din care este construită aceasta și să o tratăm în consecință. Astfel, pentru a prelungi durata de viață a oricărui mobilier de living, noi îți recomandăm să:

Îndepărtezi periodic praful care poate dăuna în timp

Cureți cât mai repede petele (va fi mai greu după un timp și riști să agresezi mobila în timpul operațiunii)

Folosești cantități mici de apă

Folosești doar soluții de curățare compatibile cu materialul pe care îl cureți

Eviți utilizarea obiectelor ascuțite și abrazive în procesul de curățare

Living modern tematic muzică și natură

Living amenajat și mobilat în stilul preferat al clientului, mai exact printr-un design dezvoltat cu pasiunile sale în prim plan.

Elemente legate de muzică și natură dau personalitate acestui spațiu într-un concept premium cu caracter masculin și atitudine fresh.

PAL dusk blue

catifea portocalie

PAL gladstone tabac

ardezie

vezi proiectul complet

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne