Mobilă hol la comandă

Prima impresie contează.

Welcome & more!

Holul este acel spațiu care ne dorim să spună “Bine ai venit!” și, totodată, să ne pună la dispoziție diverse articole de îmbrăcăminte. Provocarea e să aibă toate loc, să fie la îndemână, dar nu și la vedere. Să aibă un design fain. De aceea, propunerile noastre de mobilier pentru hol oferă spații de depozitare optimizate, într-o formă cât mai simplă și elegantă. Pe lângă cuier și pantofar, putem găsi soluții inedite de organizare, numai bune pentru articole extra sezon.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?