Mobila hol la comanda

Prima impresie conteaza.

Welcome & more!

Holul este acel spatiu care ne dorim sa spuna “Bine ai venit!” si, totodata, sa ne puna la dispozitie diverse articole de imbracaminte. Provocarea e sa aiba toate loc, sa fie la indemana, dar nu si la vedere. Sa aiba un design fain. De aceea, propunerile nostre de mobilier pentru hol ofera spatii de stocare optimizate, intr-o forma cat mai simpla si eleganta. Pe langa cuier si pantofar, putem gasi solutii inedite de depozitare, numai bune pentru articole extra sezon.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?