Mobilă dressing la comandă

Să-ți facă diminețile mai ușoare

Dress for success

Fără să petreci prea mult timp în fața dulapului, având totul la îndemână. Avem grijă să-ți configurăm dressingul ideal, cu compartimente speciale pentru pantaloni, fuste, cămăși sau pentru alte articole care predomină în garderoba ta. Facem loc și pentru accesorii, prin sertare pentru cravate, eșarfe, ceasuri și alte brizbrizuri simpatice. Nu-ți face griji, totul va fi adăpostit elegant, într-un dressing fain, perfect integrat în designul casei.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?