Mobila dressing la comanda

Conceput sa te ajute.

Dress for success

Fara sa petreci prea mult timp in fata dulapului, avand totul la indemana. Avem grija sa-ti configuram dressingul ideal, cu compartimente speciale pentru pantaloni, fuste, camasi sau pentru alte articole care predomina in garderoba ta. Facem loc si pentru accesorii, prin sertare pentru cravate, esarfe, ceasuri si alte brizbrizuri simpatice. Nu-ti face griji, totul va fi adapostit elegant, intr-un dressing fain, perfect integrat in designul casei.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?