Mobilă dressing la comandă

Să-ți facă diminețile mai ușoare

Dress for success

Fără să petreci prea mult timp în fața dulapului, având totul la îndemână. Avem grijă să-ți configurăm dressingul ideal, cu compartimente speciale pentru pantaloni, fuste, cămăși sau pentru alte articole care predomină în garderoba ta. Facem loc și pentru accesorii, prin sertare pentru cravate, eșarfe, ceasuri și alte brizbrizuri simpatice. Nu-ți face griji, totul va fi adăpostit elegant, într-un dressing fain, perfect integrat în designul casei.

Proiecte mobilă de dressing

Noi dezvoltăm mobilă la comandă pe ideea unui design interior integrat. Așezăm piesele de mobilă în spațiul disponibil și conturăm o imagine completă a încăperii. Includem recomandări de electrocasnice, corpuri de iluminat, decorațiuni și plante.
vezi toate proiectele

Dressing încăpător și multifuncțional

Descoperă dressingul perfect pentru o familie, un ansamblu de mobilă personalizată care îmbină utilitatea cu designul modern. Acest dressing este mai mult decât un simplu loc de depozitare - este o soluție adaptată cerințelor clienților noștri. Cu o compartimentare generoasă și inteligentă, oferă spațiu suficient pentru a ține în ordine toate hainele din casă.

PAL Stejar Gladston Tabac

PAL Gri Casmir

Accente negre

Catifea portocalie

vezi proiectul complet

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne