Mobilier personalizat pentru dormitor

Odihneste-te asa cum trebuie.

Cel mai dulce vis

Devine realitate, seara de seara, la tine acasa, daca-ti faci camera de somn dupa chipul si asemanarea ta. In armonie cu restul locuintei, facem din dormitor un cuib de liniste si pace. Un loc in care-ti incarci bateriile firesc si eficient. Un loc care, daca ai nevoie, poate ascunde in mobilier multe lucruri pe care ai nevoie sa le depozitezi, fara a incarca vizual spatiul(se repeta?). Un loc in care dormi linistit ca sa visezi departe.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?