Mobilă dormitor la comandă

Odihnă în tihnă pe sufletul tău

Cel mai dulce vis

Devine realitate, seară de seară, la tine acasă, dacă-ți faci camera de somn după chipul și asemănarea ta. În armonie cu restul locuinței, facem din dormitor un cuib de liniște și pace. Un loc în care-ți încarci bateriile firesc și eficient. Un loc care, dacă vrei, poate ascunde în mobilier multe lucruri pe care ai nevoie să le depozitezi, fără a încărca vizual spațiul. Un loc în care dormi liniștit ca să visezi departe.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?