Mobilier de bucatarie personalizat

Functional. Personalizat. Ergonomic. Durabil.

Mobilier functional cu gusturi alese

Intr-un spatiu autentic tie, cu mobila faina, dar mai ales functionala. Gandita si croita pe dorintele tale de miscare si depozitare a “efectelor speciale” de care ai nevoie ca sa fii Chef sau fin degustator. Depinde de stare, depinde de pofte si gusturi cum vrei sa te folosesti de bucataria ta. Cert e ca noi putem sa-ti facem o mobila de bucatarie asa cum ai nevoie, 100% integrata in spatiul disponibil. Ne place ca toate ustensilele, aparatura si vesela sa fie asezate acolo unde ai nevoie, fara a incarca spatiul. Promisiunea noastra este o bucatarie functionala, ergonomica si durabila. Si foarte faina, desigur.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?