Mobilă bucătărie la comandă

Funcțional. Personalizat. Ergonomic. Durabil.

Mobilier de bucătărie personalizat, cu gusturi alese

Într-un spațiu autentic ție, cu mobilă faină, dar mai ales funcțională. Gândită și croită pe dorințele tale de mișcare și depozitare a “efectelor speciale” de care ai nevoie ca să fii Chef sau fin degustător. Depinde de stare, depinde de pofte și gusturi cum vrei să te folosești de bucătăria ta. Cert e că noi putem să-ți facem o mobilă de bucătărie la comandă așa cum ai nevoie, 100% integrată în spațiul disponibil.
Începem prin a alege forma care ți se potrivește

în formă
de L

pe un singur
perete

în formă
de U

cu insulă
integrată

Proiecte mobilă de bucătărie

Noi dezvoltăm mobilă la comandă pe ideea unui design interior integrat. Așezăm piesele de mobilă în spațiul disponibil și conturăm o imagine completă a încăperii. Includem recomandări de electrocasnice, corpuri de iluminat, decorațiuni și plante.
vezi toate proiectele

Bucătărie cu spațiu de relaxare

Cu o formă de U, această bucătărie este concepută pentru a oferi o mulțime de spațiu de depozitare și un blat de lucru bine organizat. Este perfectă pentru cei care caută un design modern, practic și stilat, cu atenție la detalii și o atenție specială acordată calității.

MDF Glass mat Café Latte

PAL In antracit

Blat compozit textura marmura

accente negre

vezi proiectul complet

Insula de bucătărie - Piesa cu suflet a bucătăriei

Ne place ca toate ustensilele, aparatura și vesela să fie așezate acolo unde ai nevoie, fără a încărca spațiul. Promisiunea noastră este o mobilă de bucătărie funcționala, ergonomică și durabilă, adică perfect adaptată obiceiurilor tale de utilizare. Si foarte faină, desigur. Insula de bucătărie e un element îndrăgit, care ne ajută să obținem mai mult, în orice bucătărie pe care o amenajăm.
vezi mai multe insule de bucătărie proiectate și executate de noi

Întreținerea bucătăriilor

Deseori suntem întrebați cum se poate prelungi viața mobilierului, în special a mobilei de bucătărie. Am adunat câteva informații din experiența noastră corelate cu alegerea materialelor și accesoriilor, și le-am așezat într-un articol despre întreținerea mobilei de bucătărie.
află mai multe despre întreținerea bucătăriilor

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne