Mobilă birou la comandă

Ergonomic și inspirațional, ca să fii mai productiv

Work from home bliss

Dacă nu-ți place ideea de Work From Home în bucătărie, e momentul să faci loc unui spațiu de studiu fain, în care să te simți în elementul tău. Așa că lasă-ne să-ți creăm mobila de birou ideală pentru tine și un ambient care să te ajute să fii mai creativ și mai productiv. În zona de birou, noi punem accent pe ergonomie și pe un design inspirațional. În funcție de spațiul disponibil și domeniul tău de activitate, gândim o idee faină de amenajare care să-ți dea avant în tot ceea ce-ți propui să faci.

Proiecte mobilă birou

Noi dezvoltăm mobilă la comandă pe ideea unui design interior integrat. Așezăm piesele de mobilă în spațiul disponibil și conturăm o imagine completă a încăperii. Includem recomandări de electrocasnice, corpuri de iluminat, decorațiuni și plante.
vezi toate proiectele

Birou multifuncțional

Visezi la un birou acasă care să fie și spațiu de relaxare? Am creat o încăpere multifuncțională care îmbină eleganța unui living cu eficiența unui birou. Aici, te poți bucura de o canapea confortabilă, o zonă de vizionare TV, dar și spațiu de depozitare generos.

Stilul modern se evidențiază prin mobilier personalizat cu riflaje, mânere ascunse și uși cu sisteme push. Iluminatul LED oferă un aer sofisticat, iar predominanța tonurilor calde de stejar cognac creează o atmosferă caldă și primitoare.

Este locul perfect pentru a fi productiv, creativ și totodată, pentru a te relaxa în pauzele bine meritate.

vezi proiectul complet

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne