Mobilă birou la comandă

Ergonomic și inspirațional, ca să fii mai productiv

Work from home bliss

Dacă nu-ți place ideea de Work From Home în bucătărie, e momentul să faci loc unui spațiu de studiu fain, în care să te simți în elementul tău. Așa că lasă-ne să-ți creăm mobila de birou ideală pentru tine și un ambient care să te ajute să fii mai creativ și mai productiv. În zona de birou, noi punem accent pe ergonomie și pe un design inspirațional. În funcție de spațiul disponibil și domeniul tău de activitate, gândim o idee faină de amenajare care să-ți dea avant în tot ceea ce-ți propui să faci.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?