Mobila birou la comanda

Ergonomic si inspirational, ca sa fii mai productiv

Work from home bliss

Daca nu-ti place ideea de Work From Home in bucatarie, e momentul sa faci loc unui spatiu de studiu fain, in care sa te simti in elementul tau. Asa ca lasa-ne sa-ti cream mobila de birou ideala pentru tine si un ambient care sa te ajute sa fii mai creativ si mai productiv. In zona de birou, noi punem accent pe ergonomie si pe un design inspirational. In functie de spatiul disponibil si domeniul tau de activitate, gasim o idee faina de amenajare care sa-ti dea avant in tot ceea ce-ti propui sa faci.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?