Mobilă baie la comandă

În armonie cu tine și designul casei tale

Give peace a chance

Și lasă-ne pe noi să-ți facem o baie faină, o cameră în care să fii zen.
De multe ori, când vine vorba de mobilarea unei camere de baie, spațiul este limitat și ai senzația că opțiunile sunt puține. Cu o abordare creativă, un mobilier personalizat poate fi neașteptat de încăpător, atunci când vine vorba de spații de depozitare. Și surprinzător de plăcut vizual. În timp, vei fi și mai plăcut surpins de longevitatea mobilei la comandă, pentru că noi ținem să folosim materiale foarte rezistente la apă, accesorii și sisteme foarte fiabile.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?