Mobilă baie la comandă

În armonie cu tine și designul casei tale

Stil și funcționalitate în camera de baie

De multe ori, când vine vorba de mobilarea unei camere de baie, spațiul este limitat și ai senzația că opțiunile sunt puține. Cu o abordare creativă, un mobilier personalizat poate fi neașteptat de încăpător, atunci când vine vorba de spații de depozitare. Și surprinzător de plăcut vizual. În timp, vei fi și mai plăcut surpins de longevitatea mobilei la comandă, pentru că noi ținem să folosim materiale foarte rezistente la apă, accesorii și sisteme foarte fiabile.

Proiecte mobilă de baie

Noi dezvoltăm mobilă la comandă pe ideea unui design interior integrat. Așezăm piesele de mobilă în spațiul disponibil și conturăm o imagine completă a încăperii. Includem recomandări de electrocasnice, corpuri de iluminat, decorațiuni și plante.
vezi toate proiectele

Baie modernă actuală

Am mobilat o cameră de baie situată la mansarda, cu cerința de a oferi un spațiu actual și luminos, ce îmbină elemente premium cu materiale naturale. Am propus o baie în culori calde, cu accente riflate și negre.

Spațiul disponibil este folosit la maxim, fără a aglomera zona generoasă dedicată căzii. Lavoarul tip bol așezat pe un blat mare, practic pentru folosirea produselor cosmetice. Oglinda rotundă oferă lumină ambientală, dar și lumină pentru realizarea unui machiaj, cand e nevoie.

MDF Glass mat Café Latte

PAL In antracit

Blat compozit textura marmura

accente negre

vezi proiectul complet

Sfaturi pentru mobilarea băii

Alege materialele pentru mobilier în funcție de aerisirea băii, care poate avea geam sau ventilator. MDFul este preferatul nostru, fiind mai durabil.

Acordă importanță corpului de lavoar, cel mai expus la umezeală, în special dacă se optezi pentru lavoarul tip bol, aflat în topul tendințelor actuale.

Corpurile din baie e bine să fie suspendate sau pe picioare suficient de înalte, pentru a le proteja în situațiile frecvente în care apa se poate scurge pe podea. În plus, curațarea podelei se realizează mult mai ușor.

Alege o oglindă care sa fie practică, luminată și cu depozitare în spate.

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Contactează-ne