Mobila baie la comanda

In armonie cu tine si designul casei tale

Give peace a chance

Si lasa-ne pe noi sa-ti facem o baie faina, o camera in care sa fii zen.
De multe ori, cand vine vorba de mobilarea unei camere de baie spatiul este limitat si ai senzatia ca optiunile sunt putine. Cu o abordare creativa, un mobilier personalizat poate fi neasteptat de incapator, atunci cand vine vorba de spatii de depozitare. Si surprinzator de placut vizual. In timp, vei fi si mai placut surpins, pentru ca noi tinem sa folosim materiale foarte rezistente la apa, accesorii si sisteme foarte fiabile.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU?