Întrebări frecvente

Mobilă la comandă. Design Interior. Despre Noi. Plată. Proces.

1.
Pe ce perioadă se desfășoară un proiect? Timpul alocat dezvoltării unui proiect cap-coadă diferă în funcție de complexitate și rundele de discuții avute cu clienții. Materialele folosite reprezintă un alt factor care influențează termenul de livrare, în funcție de stocurile furnizorilor. Timpul standard pentru livrarea noului mobilier este între 6-9 săptămâni de la semnarea contractului.
2.
Cum se face plata? Oferim un sistem de plăți eșalonate. Prima tranșă se achită la încheierea contractului și reprezintă 40% din suma totală. A doua tranșă se achită chiar înainte de livrare, când mobilierul poate fi văzut în atelier și reprezintă 40% din suma totală. După montarea mobilierului, rămâne să ne achiți și ultima tranșă, restul de 20% din costul total al proiectului de design și execuție.
3.
Ce este inclus în prețul total al proiectului? Obiectivul nostru este să abordăm fiecare proiect complet, astfel că oferta noastră de preț include partea de consultanță și discuții cu clienții, măsurătorile, designul și proiectarea, producția, transportul și montajul.
4.
Ce tipuri de mobilier putem să executăm? Activitatea noastră principală este axată pe executarea de mobilier rezidențial (bucătărie, living, dormitor, camere de tineret, băi, hol, dressing), oferind totodată și mobilier pentru birouri, hoteluri și alte tipuri de spații comerciale.
5.
Ce accesorii sau feronerii folosim? Accesoriile pe care le folosim vin de la unele dintre cele mai reprezentative branduri de pe piață: BLUM, HAFELE, HETTICH. De la balamale până la sisteme avansate de compartimentare, toate produsele au dovedit o calitate bună și de durată.
6.
Ce înseamnă design interior integrat? Noi prezentăm un proiect de mobilier personalizat așezat într-un context complet, integrat în designul interior al încăperii căreia îi este destinat și poate include recomandări de: lumini, corpuri de iluminat, plante sau decorațiuni.
7.
Care este costul livrării? Obiectivul nostru este să oferim servicii complete în domeniul producției de mobilier personalizat. De aceea, oferta noastră inițială pentru realizarea mobilierului include și serviciul de livrare, pe care-l oferim în mod gratuit.
8.
Ce este o randare 3D și care este utilitatea ei în design interior? O randare 3D este o imagine fotorealistă care simulează rezultatul final al unui proiect. Prin randări, îți prezentăm mobilierul integrat într-un proiect de design interior, care conține și recomandări pentru alte elemente de amenajări interioare precum decorațiuni și lumini.
9.
Care este prețul mobilei la comandă? Asemenea mobilierului 100% personalizat și prețul este diferit pentru fiecare proiect. După o primă discuție, putem să oferim repere de preț relevante.