Povestea noastra

Experti in mobilier personalizat, pregatiti sa-ti dam si idei faine de amenajari interioare.

De ce noi?

Cu ajutorul nostru poti avea un spatiu complet amenajat, unde piesele de mobilier sunt in armonie cu elementele decorative si corpurile de iluminat. Pentru ca suntem antrenati sa ascultam cu atentie si sa ne adaptam cerintelor clientilor, urmand in acelasi timp stilul Art Decor House – simplu, actual, functional, dar cu mult din personalitatea proprietarului.

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA?