Povestea noastra

Experti in mobilier personalizat, pregatiti sa-ti dam si idei faine de amenajari interioare.

De ce sa ne alegi pe noi
pentru mobila faina la care visezi

Suntem ART DECOR HOUSE, experti in mobilier personalizat si pasionati de amenajari interioare, realizam mobila la comanda cu o abordare integrata a spatiului. De la o idee, la design, productie si montaj, asiguram procesul complet si oferim ceea ce inseamna mobilier cu adevarat personalizat. Cum adica, mobilier cu adevarat personalizat? Cu ajutorul nostru poti avea un spatiu complet amenajat, unde piesele de mobilier sunt in armonie cu elementele decorative si corpurile de iluminat. Pentru ca suntem antrenati sa ascultam cu atentie si sa ne adaptam cerintelor clientilor, urmand in acelasi timp stilul Art Decor House – simplu, actual, functional, dar cu mult din personalitatea proprietarului. Povestea noastra a inceput in 2012.

AFLA CARE ESTE PROCESUL PRIN CARE TRECE FICARE PROIECT

Experienta in domeniu

Experienta noastra impreuna a inceput in 2012. Inainte de acest an, sub alte nume, am invatat si am crescut in acest domeniu, acumuland 20 de ani de activitate in productia de mobilier.

Mobilier cu adevarat personalizat

Avem propriul nostru atelier de debitare PAL si capacitatea de a produce mobilier perfect integrat acolo unde ai nevoie, fara a ne folosi de corpuri predefinite sau de alte solutii modulare existente.

Colegi faini, echipa competenta

Designerul dezvolta conceptul, tehnologul are solutia de implementare a viziunii designerului, iar colegii din atelier se ocupa de productia mobilierului conform asteptarilor.

Design interior integrat

Oferim o viziune completa a spatiului prin realizarea unei randari 3D in care includem recomandari de amenajare, ca sa ai o imagine realista despre cum se va integra mobila in spatiul disponibil.

ARUNCA O PRIVIRE SI PESTE PORTOFOLIUL NOSTRU

O parte din echipa noastra

Adrian Filip - Manager
Manager

Adrian Filip

Corina Padurean - Interior Designer
Interior Designer

Corina Padurean

Octavia Balmus - Furniture Technologist
Furniture Technologist

Octavia Balmus

Ana Filip - Manager Financiar
Manager Financiar

Ana Filip

Andrei Filip - Interior Designer
Interior Designer

Andrei Filip

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA?