Cariere

Vrei sa lucrezi in domeniul mobilierului personalizat, intr-o echipa faina de profesionisti, gata sa te sustina atunci cand ai nevoie?

Mereu in cautare de oameni faini!

Vino la Art Decor House, unde vei gasi acea echipa faina de profesionisti pasionati de design si amenajari interioare, cu o vasta experienta in realizarea mobilierului personalizat. Colectivul este prietenos si gata sa te sustina la nevoie. Alaturi de noi, te poti implica in toate etapele unui proiect – design, proiectare, productie si montaj – in functie de abilitatile si interesele tale profesionale.

Ne desfasuram activitatea intr-un birou fain, in orasul Cluj Napoca. Aici se intampla tot: design, proiectare si productie. Mediul de lucru este unul placut, favorabil dezvoltarii. Ne incurajam colegii sa dea dovada de profesionalism in orice imprejurare, printr-o atitudine pozitiva atat in interiorul echipei, cat si fata de clienti si colaboratori. Angajatii nostri au parte de un salariu fix, la care se pot adauga si bonusuri in functie de performanta.

 • executarea mobilierului pe baza unui proiect
 • cunoasterea materialelor si accesoriilor specifice productiei de mobila pentru le putea incorpora intr-un proiect de mobilier
 • montarea mobilierului executat in atelier, in forma finala, in spatiul clientului
 • atitudine orientata spre client, capacitatea de a interactiona si a rezolva eventuale situatii neprevazute pe parcursul montajului

Tamplar & confectioner mobilier

 • manevreaza masina de aplicat cant ABS
 • are competentele necesare pentru a debita pal melaminat in baza unor harti de croire
 • noteaza corect reperele care au fost debitate si pe care urmeaza sa se aplice ABS
 • colaboreaza cu ceilalti colegi implicati in realizarea mobilierului: tamplari, designeri si tehnologi

Tamplar la debitare pal

 • reprezentarea companiei in fata clientului pe tot parcursul unui proiect (Project Manager)
 • dezvoltarea si mentinerea relatiei cu clientul, intelegerea cerintelor pentru a putea propune cele mai potrivite solutii corelate cu preferintele stilistice si bugetul disponibil
 • masurarea spatiului pentru un proiect de design interior cu mobilier integrat avand diverse destinatii din oferta noastra de mobila la comanda
 • utilizarea unor pachete software pentru a proiecta mobilier si a realiza randari
 • cunoasterea aspectelor tehnice, materialelor si accesoriilor privind constructia mobilierului
 • simt estetic dezvoltat si abilitati de prezentare a unui proiect

Designer & tehnolog mobilier

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA?

1.
Pe ce perioada se desfasoara un proiect? Timpul alocat dezvoltarii unui proiect cap-coada difera in functie de complexitate si rundele de discutii avute cu clientii. Materialele folosite reprezinta un alt factor care influenteaza termenul de livrare, in functie de stocurile furnizorilor. Timpul standard pentru livrarea noului mobilier este intre 6-9 saptamani de la semnarea contractului.
2.
Cum se face plata? Oferim un sistem de plati esalonate. Prima transa se achita la incheierea contractului si reprezinta 40% din suma totala. A doua transa se achita chiar inainte de livrare, cand mobilierul poate fi vazut in atelier si reprezinta 40% din suma totala. Dupa montarea mobilierului, ramane sa ne achiti si ultima transa, restul de 20% din costul total al proiectului de design si executie.
3.
Ce este inclus in pretul total al proiectului? Obiectivul nostru este sa abordam fiecare proiect complet, astfel ca oferta noastra de pret include partea de consultanta si discutii cu clientii, masuratorile, designul si proiectarea, productia, transportul si montajul.
4.
Ce tipuri de mobilier putem sa executam? Activitatea noastra principala este axata pe executarea de mobilier rezidential (bucatarie, living, dormitor, camere de tineret, bai, hol, dressing), oferind totodata si mobilier pentru birouri, hoteluri si alte tipuri de spatii comerciale.
5.
Ce accesorii sau feronerii folosim? Accesoriile pe care le folosim vin de la unele dintre cele mai reprezentative branduri de pe piata: BLUM, HAFELE, HETTICH. De la balamale pana la sisteme avansate de compartimentare, toate produsele au dovedit o calitate buna si de durata.