< Inapoi | Salonul de mobila de la Milano 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Salonul de mobila de la Milano s-a desfasurat anul acesta intre 4 si 9 aprilie, iar noi ne-am pastrat bunul obicei de a-l vizita ca in fiecare an. Evenimentul reprezinta un bun prilej pentru noi sa facem ordine printre ideile creative bazate pe ultimele tendinte si, totodata, sa ne luam o mare doza de inspiratie.

Astfel, am fost impresionati de atentia oferita de catre expozantii prezenti atunci cand vine vorba de elementele de detaliu. Printurile si tapetul sunt prezente in diferite forme, la fel cum si mobilierul este asezat in ansambluri felurite, pentru a obtine, de exemplu, o geometrie decorativa pentru un perete. Am observat combinatii inspirate care integreaza elemente din marmura si accente metalice sau din lemn. Detaliile din piele, de asemenea, ne-au atras atentia, precum si lipsa manerelor pentru majoritatea corpurilor de depozitare, fie ca vorbim despre sertare sau dulapuri.

Din punct de vedere cromatic, majoritatea standurilor au prezentat mixuri intre tonuri de gri, lemn si metal. Greenery, culoarea anului 2017, desi nu s-a regasit in multe piese de mobilier, a jucat un rol important in amenajarea spatiului. Ideea de verde crud a fost reprezentata printr-o abundenta de decoratiuni cu plante verzi in ghivece sau pe pereti vegetali.

Asadar, cu forte proaspete si inspiratie la cote maxime, abia asteptam sa adaptam cerintelor clientilor nostri noile tendinte in materie de mobila si amenajari interioare.