< Inapoi | Mobilier open space functional, minimalist, contemporan

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Am adunat toate cerintele clientului nostru si le-am transpus intr-un spatiu compact. Acest open space integreaza o zona de bucatarie si una de living, conectate prin locul pentru luat masa. Beneficiarul este un burlac, asadar functionalitatea trebuia sa fie la ea acasa, imbracata intr-un aer simplu si modern.

Bucataria a fost gandita ca una de baza, care pune la dispozitie strictul necesar si electrocasnice incorporabile. Mobilierul mascheaza in mod elegant centrala, precum si frigiderul. Accesorizarea acestui ansamblu cuprinde manerele Gola ascunse, sertarele cu amortizare, usile cu telescoape, hota incorporabila si manerele aplicate pe cant. Toate acestea sunt detalii care fac diferenta atunci cand vine vorba despre un design care sustine un aer contemporan, curat, aerisit.

Locul pentru luat masa este reprezentat de o insula cu scaune inalte de bar. Pe laterala vizibila a insulei, la dorinta clientului, am integrat casete pentru sticle de vin, precum si un spatiu cu polite pentru obiecte decorative. Totodata, insula face legatura dintre bucatarie si living, aceasta fiind lipita de canapea.

Livingul are un perete placat cu piatra decorativa, iar mobilierul imbina spatiile deschise cu cele inchise. Am pastrat liniile simple si curate, deservind si nevoia clientului pentru spatiu de depozitare. Canapeaua am potrivit-o cu o masuta de cafea cu un design foarte contemporan, avand in vedere picioarele din sticla care confera un efect de plutire. La fel ca in bucatarie, am pastrat accesorizarea moderna si pe linia livingului, folosind usi cu deschidere pe telescoape push.

Intreaga cromatica a spatiului ofera contraste puternice intre palul alb si palul gri grafit. Am folosit aceste materiale si culori pentru nota masculina pe care o imprima intregului open space. In concluzie, avem un proiect de mobilier functional in detalii, cu o perspectiva contemporana, minimalista.