< Inapoi | Mobilier modern pentru birou de avocatura

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Iata un proiect de mobilier pentru un birou de avocatura contemporan. Clientii nostri si-au dorit un mobilier modern personalizat, care sa le furnizeze un spatiu optim de depozitare si o zona cu masa de vizitare aerisita.

Echipa este formata din trei membri, asadar, biroul comandat trebuia sa puna la dispozitie spatiu de lucru pentru trei persoane. Colegii de birou vor avea la dispozitie spatiu de depozitare pentru fiecare in parte, trei sertare sub birou. In plus, pentru anexe adiacente s-a proiectat un perete cu un joc de casete deschise si inchise.

Mobilierul a fost gandit astfel incat sa ofere uniformitate vizuala. Pentru a ne lipsi de manere, am optat pentru deschideri cu push, iar in spate, pentru functionalitate, am optat pentru manere tip bara din aluminiu.

Din punct de vedere cromatic, am recomandat culori naturale pentru o atmosfera sobra si eleganta. Fiind totusi un birou de tineri, s-a dorit un accent de culoare, iar oranjul este completarea perfecta la paleta deja existenta. Astfel, avem un spatiu profesional si primitor atat pentru proprietari, cat si pentru clientii lor, care le dorim sa fie cat mai numerosi.