< Inapoi | Mobilier camera de tineret – printese urbane

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Un nou proiect drag echipei Art Decor House este despre amenajarea camerei a doua fetite speciale.

Aceasta trebuie sa raspunda nevoilor tinerelor domnisoare, sa le ofere un ambient placut si spatiu pentru dormit, invatat si joaca. Camera se afla la mansarda, un detaliu care poate fi fermecator si limitant deopotriva, atunci cand vine vorba de amenajari si design de interior.

Asadar, desi ar fi fost o idee buna alegerea unui pat supraetajat, spatiul nu ne-a permis. Prin urmare, am optat pentru amplasarea a doua paturi single conectate printr-un rand de corpuri colorate si vesele, pe post de noptiere si spatii de depozitare. In aceeasi idee de eficientizare a spatiului, am proiectat si partea de studiu cu biroul dublu. Fetele vor avea la dispozitie doua birouri, legate printr-o zona comuna de sertare. In completarea birourilor, am creat un joc de corpuri inchise si deschise pentru carti si jucarii. Pe acelasi perete, avem si comoda TV, langa un dressing mare, suficient de incapator pentru a putea fi folosit in comun.

Un element care face aceasta camera speciala este cortul de joaca ce contribuie la realizarea unui spatiului de poveste.

Pentru pereti am ales alb, impreuna cu un tapet colorat, pentru a oferi profunzime si dinamism ambientului.

Am pus accent si pe accesorizare, prin folosirea unor manere vopsite in culori contrastante cu mobilierul alb. In camera predomina albul si lemnul natur, pentru luminozitate si senzatia de bine pe care le confera. Totusi, roz intens, galben solar si albastru azuriu alcatuiesc un trio de culori ales pentru condimentarea acestei incaperi de poveste. Povestea a doua printese urbane din epoca noastra moderna din Cluj Napoca.