< Inapoi | Mobila de bucatarie in rosu burgund sau turcoaz electrizant?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Astazi suntem curiosi care sunt preferintele celor care ne urmaresc, atunci cand vine vorba de alegerea cromaticii unei bucatarii. Este vorba despre o bucatarie la care lucram in acest moment. Designul propus urmeaza trendul actual care imprumuta elemente caracteristice stilului industrial. Pentru a reda o atmosfera cat mai vie, clientii nostri si-ar dori integrarea unor culori puternice, insa nu se pot decide pentru care dintre variantele cromatice propuse de noi sa opteze. Cele doua variante oferite sunt: rosu-burgund, intens, dar echilibrat, si turcoaz electrizant si proaspat, ambele imbinate cu eleganta clasica a fibrei de lemn.  

Linia inferioara a bucatariei inglobeaza spatii generoase de depozitare, in spatele fronturilor din MDF vopsit. Linia superioara, desi modesta ca spatiu de depozitare inchis, compenseaza pe acest plan prin constructiile metalice cu un iz industrial. Insula imbina un blat de lucru cu linii minimaliste cu zona de luat masa. Astfel, esteticul si functionalul se imbina armonios, insa momentan le lipseste o identitate cromatica.

Pentru a ne ajuta clientul, am decis sa va intrebam: care dintre cele doua variante de culoare vi se pare cea mai atractiva?