< Inapoi | Design neconventional de dormitor

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Proiectul de fata se refera la mobilarea unui dormitor, proiectat pentru un cuplu de tineri cu apetit pentru un design mai putin conventional, dar foarte actual pentru anul 2016.

In centrul atractiei acestei camere se afla desigur patul matrimonial. Acest lucru se datoreaza nu doar faptului ca este cea mai mare piesa de mobilier, ci unui artificiu ingenios de design pe care l-am folosit. Baza patului este imbracata in oglinda, iar efectul vizual creat este unul de plutire.

La o prima vedere, culorile si texturile propuse sunt unele neobisnuite pentru un dormitor. Palul in nuante de gri deschis si antracit si textura de ciment aproape “la rosu” a unuia dintre pereti sunt elemente de care ne-am folosit pentru a iesi putin din tendintele clasice. Totul se echilibreaza insa prin aparitia blanda a lemnului care incalzeste prin naturalete. Un plus de destindere a ambientului o va da un covor gros si lanos.

Intentia clara a fost aceea de a obtine un decor minimalist, ceea ce se reflecta si in formele simple si clare folosite pe peretele de entertainment. Aici doar televizorul ramane la vedere, restul gadget-urilor isi vor gasi cate un loc in care sa se ascunda, pentru a nu aglomera vizual.