< Inapoi | Bucatarie spatioasa cu dining integrat

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Unul dintre proiectele pe care le-am dezvoltat pe finalul anului 2018 este o bucatarie spatioasa, avand integrata si zona de dining.

Mobilierul este realizat din MDF si din punct de vedere stilistic este construit pe linii simple, moderne. Astfel, aspectul redat este aerisit, luminos si usor de personalizat cu obiectele preferate de decor.

Spatiul se compune din doua zone bine delimitate: bucataria generoasa, cu spatii de depozitare si de lucru suficiente, chiar si pentru o familie mai numeroasa. Legatura intre cele doua zone se face printr-o insula versatila, care poate fi folosita si pentru a lua masa, intr-un grup restrans. In zona de dining, la masa se pot aseza confortabil pana la sase persoane.

Bucataria este accesorizata cu manere GOLA pe toata lungimea mobilierului la corpurile inferioare, are sertare si usi cu inchidere cu amortizare si usi cu deschidere pe telescoape la linia de sus. Pentru un plus de confort si acces facil, avem doua sertare cu cosuri pentru sticle, iar cuptorul este pozitional la semi-inaltime.

Cromatica aleasa pentru acest mobilier de bucatarie este compusa preponderent din tonuri neutre, naturale – o combinatie intre gri si stejar. Pentru o nota de vitalitate, am inglobat si nuante de albastru. Acestea se regasec pe sticla vopsita care protejeaza peretii in zona blatului de lucru, in corpurile deschise (albastru inchis) pentru a complementa culoare sticlei, dar si pe tapiteria scaunelor de dining. In concluzie, avem o incapere care va fi cu siguranta placuta si peste cativa ani, care poate fi usor reactualizata prin cateva elemente de detaliu, in functie de preferintele fiecaruia.