< Inapoi | Bucatarie eleganta cu linii minimaliste

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest
Proiectul realizat se refera la un spatiu elegant si modern, care exploateaza simplitatea liniilor minimaliste, incadrandu-se cu succes in tendintele de design 2016. Un plus pentru rezultatul final este dat de faptul ca am avut la dispozitie un spatiu generos pentru amenajarea acestei bucatarii.
Bucataria este personalizata printr-o frumoasa combinatie intre o compartimentare ergonomica si o atitudine indrazneata si stilata, redata prin combinatia dintre MDF-ul alb lucios si blatul negru stelar. Atat in lumina naturala a soarelui, cat si in lumina spoturilor, mobilierul isi pastreaza caracterul.
Manerele Gola vopsite negru contribuie la pastrarea liniior fine si continuitatii mobilierului, iar fetele coborate ale corpurilor superioare ne permit sa nu fragmentam bucataria prin folosirea unor manere clasice. Din punctul de vedere al functionalitatii, sertarele cu amortizari si sistemele de deschidere tip Aventos si push usureaza munca fiecarei gospodine grabite.
In ceea ce priveste compartimentarea, avand la dispozitie un spatiu foarte amplu, am avut posibilitatea sa integram toate elementele constituante ale unui bucatarii. Spatiile de depozitare sunt mai mult decat suficiente, iar locul de luat masa poate gazdui cu lejeritate un numar de 6 persoane.
Imaginile de prezentare sunt poze realizate dupa montarea mobilierului, in casa clientilor nostri.