< Inapoi | Bucatarie Classic Glam

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Proiectul pe care vi-l prezentam este rezultatul colaborarii intre Decorator Manuela Naghiu Design (concept) si Art Decor House (executie).

Din punct de vedere estetic, bucataria vizeaza abordarea unui concept clasic trecut prin filtrele moderne. Atitudinea glam este sustinuta prin corpurile de iluminat si scaunele alese, sticla si tapetul folosite, precum si de forma fronturilor. Ceea ce face ca aceasta bucatarie sa fie un model clasic adus in actualitate tine de executia si functionalitatea mobilierului: toate accesoriile folosite sunt de ultima generatie.

Bucataria Classic Glam include sertare cu amortizare, usi pe sistem Aventos, cos camara cu amortizare, cos de gunoi in sertar, banda led etc. Din punct de vedere cromatic, pentru mobilier s-a optat pentru un MDF alb fibros care contrasteaza elegant cu blatul negru din piatra. Accentele de culoare sunt date de obiectele atent alese de decorator precum tapetul, storul roman si scaunele foarte sic.

Desi compartimentarea initiala a spatiului nu ne-a ajutat prea mult, fiecare parte integranta a bucatariei a fost gandita sa deserveasca un anume scop. Astfel, zona de vitrina deserveste diningul, zona unde se afla si frigiderul are functionalitate de depozitare si inchidere a nisei, iar zona de mobilier principala este destinata excluziv gatitului.

Una peste alta, din aceasta colaborare a rezultat un proiect de care beneficiarii se vor bucura cu siguranta si peste ani, pentru ca vorbim despre un stil de design care deja a trecut, cu siguranta, proba timpului.