< Inapoi | Amenajare living cu dining integrat

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Un nou proiect cu care ne mandrim infatiseaza un open space in care si-au facut loc livingul si diningul clientilor nostri. Spatiul generos si cu multa lumina naturala ne-a inspirat sa integram in design elemente cu forme organice.

Laitmotivul acestui proiect de mobilier este reprezentat de politele cu aspect de fagure. Pe langa aspectul deosebit al acestor piese de mobilier, aceste rafturi se dovedesc a fi si extrem de practice. Noi le-am gasit un rol atat in depozitarea diverselor obiecte, pe post de biblioteca sau ca paravan separator. Pentru a sublinia ideea de elemente organice, politele, parchetul si alte cateva accente din mobila au culoarea lemnului natur de stejar.

Restul mobilierului urmeaza linii simple si este realizat din pal melaminat uni alb si un albastru calm, care se completeaza armonios cu restul ambientului.

Din punctul de vedere al dotarilor, mentionam manerele cu aspect discret aplicate in cant pe toata lungimea mobilierului, sertarele cu amortizare pentru comoda TV, deschideri cu push si usi cu inchidere cu amortizare.

Pe post de tablou, am asezat deasupra comodei din dining un panou decorativ din sticla. Acesta reda o alta forma stilizata de fagure, intr-o paleta de nuante diferite de albastru prin care se invioreaza intreaga incapere.

Proiectul este intregit de cele cateva obiecte de decor si iluminare ambientala asezate la locul potrivit.