< Inapoi | Amenajare camera de copii

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest
Atunci cand avem de amenajat o camera pentru copii, mergem si noi cu gandul la jocuri si nazdravanii. Si uite asa, ajungem la jocuri intre forme si culori vesele, precum in exemplu de astazi. Pentru mobilierul acestei camere, am ales o combinatie de alb cu verde muschi si pudra, culori care asezate impreuna confera spatiului un aer tineresc si vesel.
Stim ca cei mici au o gramada de lucrusoare si, drept urmare, au nevoie de multe spatii de depozitare. Tocmai de aceea, am profitat de fiecare coltisor in care am putut aseza o polita sau un sertar. Copiii vor avea dulapuri din pal cu polite si bare pentru umerase, totul pentru a-i ajuta sa aiba toate hainele bine organizate. Pentru a reduce optic masivitatea corpurilor respective, am introdus si cateva spatii deschise de o alta culoare.
Si in zona biroului am  incercat sa folosim spatiul cat mai optim, alternand spatii deschise cu spatii inchise.
Pentru paturi, ne-am gandit la o solutie cu paturi supraetajate, fiind printre cele preferate de cei mici. Ansamblul rezultat este ceva mai atipic, realizand un joc de culori si forme in zona treptelor, spatiu care este folosit totodata pentru deopozitare.