< Inapoi | Amenajare cabana rustic-contemporana in inima muntilor

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Clientii nostri si-au dorit un spatiu cu un aer modern si un design care sa preia elemente caracteristice cabanelor. Astfel, am optat pentru mixarea unor piese de mobilier contemporane cu componente rustice, locale.

In ceea ce priveste bucataria, linia de jos se descrie prin fronturi de MDF cu frezare, iar linia de sus am pastrat-o uniforma, tot din MDF. Culorile de inspiratie scandinava, alb si nuante lemnoase, dau luminozitate spatiului si un aer de munte. Acesorizarea insa este moderna, cu manere Gola vopsite alb, sisteme cu amortizari si telescoape, push-uri si sisteme incorporate Blum.

In living am propus o combinatie intre alb si lemn, cu accente de gri.  Ne-am dorit sa obtinem niste spatii deschise si aerisite care sa integreze finisajele specifice locului, precum piatra si lemnul. De asemenea, livingul este accesorizat modern cu deschideri push si telescoape.

Holul s-a dorit a fi unul incapator din punct de vedere al spatiilor de depozitare. Asadar, am prevazut cateva corpuri de mobilier mai mari, pentru pastrarea hainelor groase de iarna si o zona gri deschisa, destinata lucrurilor marunte, care prezinta sertare si usi cu push. Mobilierul de hol este din PAL alb si gri, pentru a pastra luminozitatea si a sustine aerul scandinav.